Page 1 of 1

SIMS Server installation?

Posted: Wed Aug 13, 2014 2:20 pm
by JarredE
Hi guys, as the release of CC4 is now out, it would be nice to have SIMS to go with it.
I've tried a number of things to see if I can upload SIMS but no joy.
I know that this may be a big ask, but if anyone has got the SIMS installation files, would you PM me please.
I don't want anyone thinking that this is piracy, because it's not, we on this forum want SIMS for private use only to go with the CC4 package.
Thanks.

Re: SIMS Server installation?

Posted: Wed Aug 13, 2014 2:38 pm
by superaz300
110% agree, does anybody have this?
Superaz300

Re: SIMS Server installation?

Posted: Wed Aug 13, 2014 7:48 pm
by rph
i would like this also :p

Re: SIMS Server installation?

Posted: Thu Aug 14, 2014 7:00 pm
by JarredE
I even have the SIMS installation guides for you all, but no SIMS installation files.
We would all be grateful if someone could upload the setup files for us.

Re: SIMS Server installation?

Posted: Sat Aug 16, 2014 4:05 pm
by JarredE

Re: SIMS Server installation?

Posted: Thu Sep 11, 2014 7:52 pm
by JarredE
If anyone does have SIMS, please let me know.
It would be a great help, and as I said before, we on this forum only want sims for home use only.
Thanks

Re: SIMS Server installation?

Posted: Sat Sep 13, 2014 9:39 pm
by JarredE
Ok, Seems that it is not going to be easy to get SIMS.
Would it be easier if someone on this site had a copy of '' RM Integris''

Re: SIMS Server installation?

Posted: Sat Jan 03, 2015 5:24 pm
by tfarrer
You can use SIMS with CC4, by setting a new server up, joining it up to the CC4 domain, and running the SIMS installation. Or if you can, use Smart Client to make the new SIMS server as a member server, then set it up that way. Either way, you can set up sims on a cc4 network. But don't have SIMS File server and SIMS SQL server installed on CC4-SR-01 because it will simply crash the network.

By the way, could you please PM me because I need to talk about SIMS. :D