RM Logon Provider

Discuss it here

Moderators: Community Moderators, Veterans - RM Community

Forum rules
RM Specific Disclaimer: Users should be advised that any software files, modifications, upgrades, plugins etc are property of the poster.
Xatrix Security do not accept ownership of these files nor do we accept liability for any copyright violations.
Xatrix Community Guidelines: Click Here
Listos

Re: RM Logon Provider

Post by Listos » Wed Jan 09, 2008 11:24 pm

Ict Tech wrote:Thanks Listos - IT WORKED :D :D :D :D :D
:geek:

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: RM Logon Provider

Post by ICT Tech » Wed Jan 09, 2008 11:26 pm

Is that describing me or you ? :? ? :? ? :? ? :? ? :? ?

Listos

Re: RM Logon Provider

Post by Listos » Thu Jan 10, 2008 12:15 am

Sort of both.... :)

Here's Me - :geek:

Here's You - :ugeek:

:D

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: RM Logon Provider

Post by ICT Tech » Thu Jan 10, 2008 10:24 pm

Listos wrote:Sort of both.... :)

Here's Me - :geek:

Here's You - :ugeek:

:D
Do you THINK your funny :D :lol: :D :lol:

Anyhow, quick question, i already know how - but DO YOU? know how to change all the writing at the bottom of the logon screen, i.e. Domain Name, etc.

Listos

Re: RM Logon Provider

Post by Listos » Thu Jan 10, 2008 11:05 pm

Ict Tech wrote:
Listos wrote:Sort of both.... :)

Here's Me - :geek:

Here's You - :ugeek:

:D
Do you THINK your funny :D :lol: :D :lol:

Anyhow, quick question, i already know how - but DO YOU? know how to change all the writing at the bottom of the logon screen, i.e. Domain Name, etc.
No, don't have a clue.....

Go on then... elaborate... :) :)

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: RM Logon Provider

Post by ICT Tech » Thu Jan 10, 2008 11:24 pm

Okay - take this - RUN SETDOMAIN BEFORE COMPUTERNAME

--FILES DELETED--
If you want these files, please PM me.

P.S If any html files come up after - you can delete them. :D :D :D
Last edited by ICT Tech on Sun Jan 20, 2008 8:55 pm, edited 1 time in total.

Listos

Re: RM Logon Provider

Post by Listos » Fri Jan 11, 2008 12:48 am

Ict Tech wrote:Okay - take this - RUN SETDOMAIN BEFORE COMPUTERNAME
RM Workstation Build (Bulid Doc).rar
RM Network Manager.rar
P.S If any html files come up after - you can delete them. :D :D :D
Thanks :)

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: RM Logon Provider

Post by ICT Tech » Fri Jan 11, 2008 10:16 pm

No problem - but (you propably think i ramble on too much, but,) have you got the RM Status Reporter to show you your quota and printing details - i haven't - thats always done through RM Management Console at work - any ideas ? :? ? :? ? :? ?

Listos

Re: RM Logon Provider

Post by Listos » Fri Jan 11, 2008 10:28 pm

Ict Tech wrote:No problem - but (you propably think i ramble on too much, but,) have you got the RM Status Reporter to show you your quota and printing details - i haven't - thats always done through RM Management Console at work - any ideas ? :? ? :? ? :? ?
No... I think the Disk Quota and Printer Credits retrieval completely rely on RM Components which will only be available if you actually have an RM Network...

So, sorry I don't know.... :(

PS. - You don't ramble too much... :) lol :D

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: RM Logon Provider

Post by ICT Tech » Fri Jan 11, 2008 11:28 pm

Listos wrote:
PS. - You don't ramble too much... :) lol :D
:lol: :lol: HA HA - THAT'S A GOODEN :lol: :lol:

Post Reply