CC3 Server (archive)

Discuss it here

Moderators: Community Moderators, Veterans - RM Community

Forum rules
RM Specific Disclaimer: Users should be advised that any software files, modifications, upgrades, plugins etc are property of the poster.
Xatrix Security do not accept ownership of these files nor do we accept liability for any copyright violations.
Xatrix Community Guidelines: Click Here
Locked
User avatar
TJ_2k7
Posts: 878
Joined: Wed Jul 04, 2007 6:31 pm

Re: CC3 Server

Post by TJ_2k7 » Wed Apr 02, 2008 8:23 pm

I've edited my earlier post,

I appreciate your help,

Thanks

:mrgreen:
Last edited by TJ_2k7 on Wed Apr 02, 2008 8:25 pm, edited 1 time in total.

User avatar
cheesepuff
Posts: 531
Joined: Wed Mar 26, 2008 5:45 pm
Contact:

Re: CC3 Server

Post by cheesepuff » Wed Apr 02, 2008 8:25 pm

heres my problem...
Image

User avatar
cheesepuff
Posts: 531
Joined: Wed Mar 26, 2008 5:45 pm
Contact:

Re: CC3 Server

Post by cheesepuff » Wed Apr 02, 2008 8:31 pm

Ict Tech, what do you think?

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: CC3 Server

Post by ICT Tech » Wed Apr 02, 2008 8:34 pm

I'm BAFFLED :!:
Right, i'm used to setting up a DC then an AD and manually installing CRAP.
I have NEVER used VMware in my life :!:

Give me about an hour to work out a load of stuff!
I'll make a server and workstation while i'm going along! :P

ICT Tech

jd2kuk
Posts: 1537
Joined: Fri Mar 16, 2007 12:19 am
Location: UK

Re: CC3 Server

Post by jd2kuk » Wed Apr 02, 2008 8:35 pm

Hang on, what is the problem? :P

Looks perfectly fine to me...

User avatar
cgimusic
Posts: 69
Joined: Sun Oct 28, 2007 9:11 pm

Re: CC3 Server

Post by cgimusic » Wed Apr 02, 2008 8:35 pm

Lots of the settings in the management console are locked such as global workstation settings. Does anyone know how to unlock them?

Edit : I have managed to unlock global workstation settings but I still can't edit the default user types.
Last edited by cgimusic on Wed Apr 02, 2008 8:37 pm, edited 1 time in total.

User avatar
TJ_2k7
Posts: 878
Joined: Wed Jul 04, 2007 6:31 pm

Re: CC3 Server

Post by TJ_2k7 » Wed Apr 02, 2008 8:37 pm

Double Post :roll: :?:
Last edited by TJ_2k7 on Wed Apr 02, 2008 8:38 pm, edited 1 time in total.

User avatar
TJ_2k7
Posts: 878
Joined: Wed Jul 04, 2007 6:31 pm

Re: CC3 Server

Post by TJ_2k7 » Wed Apr 02, 2008 8:37 pm

Mine still won't work
Any ideas :?:

Thanks

:mrgreen:

User avatar
heebyjeebys
Posts: 1352
Joined: Thu Feb 28, 2008 10:24 pm

Re: CC3 Server

Post by heebyjeebys » Wed Apr 02, 2008 8:39 pm

cheesepuff wrote:heres my problem...
Image
Why you using evaluation copy?

binky
Posts: 41
Joined: Thu Mar 15, 2007 7:17 pm

Re: CC3 Server

Post by binky » Wed Apr 02, 2008 8:44 pm

cgimusic wrote:Lots of the settings in the management console are locked such as global workstation settings. Does anyone know how to unlock them?

Edit : I have managed to unlock global workstation settings but I still can't edit the default user types.
You can't edit default user types, you need to make a copy of them to unlock them.

Locked