CC3 Server (archive)

Discuss it here

Moderators: Community Moderators, Veterans - RM Community

Forum rules
RM Specific Disclaimer: Users should be advised that any software files, modifications, upgrades, plugins etc are property of the poster.
Xatrix Security do not accept ownership of these files nor do we accept liability for any copyright violations.
Xatrix Community Guidelines: Click Here
Locked
User avatar
TJ_2k7
Posts: 878
Joined: Wed Jul 04, 2007 6:31 pm

Re: CC3 Server

Post by TJ_2k7 » Fri Apr 04, 2008 6:31 pm

irksome wrote:Thanks for that link TJ, some nice backgrounds there. :)

Also, there's an option in the RMMC, under Global Workstation Settings, select the Logon category, and click on specify logon bitmap. Then just type the location of your desired wallpaper. Also, it must be a server share, and it must be a bitmap. ;)
It's locked ?!

:mrgreen:

User avatar
TJ_2k7
Posts: 878
Joined: Wed Jul 04, 2007 6:31 pm

Re: CC3 Server

Post by TJ_2k7 » Fri Apr 04, 2008 6:32 pm

heebyjeebys wrote: I prefer real hardware... the pc simmulators are never as good :D
It's only my temporary solution until binky released the guide for real computers.

:mrgreen:

binky
Posts: 41
Joined: Thu Mar 15, 2007 7:17 pm

Re: CC3 Server

Post by binky » Fri Apr 04, 2008 6:34 pm

This weekend I am going to build another CC3 server and write the guide as I go along, so expect to see something soon!

irksome
Posts: 182
Joined: Wed Dec 06, 2006 9:44 pm
Location: Warwickshire

Re: CC3 Server

Post by irksome » Fri Apr 04, 2008 6:42 pm

TJ_2k7 wrote:
irksome wrote:Thanks for that link TJ, some nice backgrounds there. :)

Also, there's an option in the RMMC, under Global Workstation Settings, select the Logon category, and click on specify logon bitmap. Then just type the location of your desired wallpaper. Also, it must be a server share, and it must be a bitmap. ;)
It's locked ?!

:mrgreen:
Have you ticked the little box next to it?

User avatar
TJ_2k7
Posts: 878
Joined: Wed Jul 04, 2007 6:31 pm

Re: CC3 Server

Post by TJ_2k7 » Fri Apr 04, 2008 7:00 pm

They are all grayed out
Look :
Image

:mrgreen:

User avatar
heebyjeebys
Posts: 1352
Joined: Thu Feb 28, 2008 10:24 pm

Re: CC3 Server

Post by heebyjeebys » Fri Apr 04, 2008 7:01 pm

Binky when you releasing guide for a real RM cc3 server?
will we have to download another image?

User avatar
TJ_2k7
Posts: 878
Joined: Wed Jul 04, 2007 6:31 pm

Re: CC3 Server

Post by TJ_2k7 » Fri Apr 04, 2008 7:06 pm

heebyjeebys wrote:Binky when you releasing guide for a real RM cc3 server?
will we have to download another image?
I believe we'll need Server 2003 and have to either get all the things need from our school or he'll upload them.
All the things needed are listed in add or remove programs, i believe (in the virtual CC3 Server)

:mrgreen:

irksome
Posts: 182
Joined: Wed Dec 06, 2006 9:44 pm
Location: Warwickshire

Re: CC3 Server

Post by irksome » Fri Apr 04, 2008 7:10 pm

Hmm. That isn't the same as mine, all my options are accessible. Give me a few minutes I'll have a look into it.

binky
Posts: 41
Joined: Thu Mar 15, 2007 7:17 pm

Re: CC3 Server

Post by binky » Fri Apr 04, 2008 7:13 pm

TJ_2k7 wrote:
heebyjeebys wrote:Binky when you releasing guide for a real RM cc3 server?
will we have to download another image?
I believe we'll need Server 2003 and have to either get all the things need from our school or he'll upload them.
All the things needed are listed in add or remove programs, i believe (in the virtual CC3 Server)

:mrgreen:
You're right but there's a bit of Active Directory manipulation and everything has to be installed in the correct order!

User avatar
TJ_2k7
Posts: 878
Joined: Wed Jul 04, 2007 6:31 pm

Re: CC3 Server

Post by TJ_2k7 » Fri Apr 04, 2008 7:17 pm

Binky: How come i can't change global settings while irksome can ??

Thanks again

:mrgreen:

Locked