PrivUser.exe?

Discuss it here

Moderators: Community Moderators, Veterans - RM Community

Forum rules
RM Specific Disclaimer: Users should be advised that any software files, modifications, upgrades, plugins etc are property of the poster.
Xatrix Security do not accept ownership of these files nor do we accept liability for any copyright violations.
Xatrix Community Guidelines: Click Here
coldfire54
Posts: 128
Joined: Wed Apr 30, 2008 5:50 pm

PrivUser.exe?

Post by coldfire54 »

Does clicking on this give you privileged user level?

When i click on it, The little egg timer loading mouse comes up then goes away....but nothing changes in my user level?

Its in some network management folder....i was exploring the drive :D

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: PrivUser.exe?

Post by ICT Tech »

I hope you didn't run it, put it that way!
It is an application used by Privileged Users, it doesn't actually give you Privileged Access, also, it's logged

Everytime a user runs it RM know about it, if Standard Users run it, we also know. :P

jd2kuk
Posts: 1537
Joined: Fri Mar 16, 2007 12:19 am
Location: UK

Re: PrivUser.exe?

Post by jd2kuk »

That file is part of the privileged user service- the service which has something or other to do with privileged users. ;)

You won't become a privileged user by running it! :P

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: PrivUser.exe?

Post by ICT Tech »

jd2kuk wrote:That file is part of the privileged user service- the service which has something or other to do with privileged users. ;)

You won't become a privileged user by running it! :P
That's what I said :P

jd2kuk
Posts: 1537
Joined: Fri Mar 16, 2007 12:19 am
Location: UK

Re: PrivUser.exe?

Post by jd2kuk »

I was just reiterating :P

User avatar
ICT Tech
Community Master Admin
Posts: 1415
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:33 pm
Location: In my chair!

Re: PrivUser.exe?

Post by ICT Tech »

Oh, thank you :lol: :P :P :P

coldfire54
Posts: 128
Joined: Wed Apr 30, 2008 5:50 pm

Re: PrivUser.exe?

Post by coldfire54 »

Ict Tech wrote:I hope you didn't run it, put it that way!
It is an application used by Privileged Users, it doesn't actually give you Privileged Access, also, it's logged

Everytime a user runs it RM know about it, if Standard Users run it, we also know. :P
Oh oh, This is bad....I did run it....but i used the network cable thing when i logged in, My little yellow guy wasnt there....will they know it was me?

spoilsport
Posts: 53
Joined: Fri May 09, 2008 12:08 pm

Re: PrivUser.exe?

Post by spoilsport »

Ict Tech wrote:I hope you didn't run it, put it that way!
It is an application used by Privileged Users, it doesn't actually give you Privileged Access, also, it's logged

Everytime a user runs it RM know about it, if Standard Users run it, we also know. :P
Don't talk absolute nonsense.

Fergie1
Posts: 257
Joined: Sun Jul 15, 2007 2:22 pm
Location: UK

Re: PrivUser.exe?

Post by Fergie1 »

spoilsport wrote:
Ict Tech wrote:I hope you didn't run it, put it that way!
It is an application used by Privileged Users, it doesn't actually give you Privileged Access, also, it's logged

Everytime a user runs it RM know about it, if Standard Users run it, we also know. :P
Don't talk absolute nonsense.
Everything that is done on RM as said in another thread is logged.

coldfire54
Posts: 128
Joined: Wed Apr 30, 2008 5:50 pm

Re: PrivUser.exe?

Post by coldfire54 »

My admin hasn't came for me yet, Does she not know?

Locked