RMMC Workstation Error - Response from server not valid

Discuss it here

Moderators: Community Moderators, Veterans - RM Community

Forum rules
RM Specific Disclaimer: Users should be advised that any software files, modifications, upgrades, plugins etc are property of the poster.
Xatrix Security do not accept ownership of these files nor do we accept liability for any copyright violations.
Xatrix Community Guidelines: Click Here
Post Reply
thornhillr
Posts: 84
Joined: Sat Jun 12, 2010 5:35 pm

RMMC Workstation Error - Response from server not valid

Post by thornhillr » Fri Mar 25, 2011 10:13 pm

Hello,

When i try to "update the package list" in the RMMC within the "Workstations" node i recieve the error message:

The response from the server was not valid
xml:
End tag head does not match the start tag link.

Any solutions would be much appreciated.

Many Thanks.

timethrow
Posts: 97
Joined: Sun Feb 07, 2010 1:35 am

Re: RMMC Workstation Error - Response from server not valid

Post by timethrow » Thu Mar 31, 2011 7:03 pm

RM support (first line) should have pointed you in the direction of article TEC227858 (login is required).
This issue is likely to have been caused by creating duplicate OUs in AD by connecting to one DC, creating the OU, then connecting to another DC and creating the same OU before the DCs have synch'd the first set of changes. The aforementioned article will guide you through deleting the duplicate entry in ADUC.

dunno if its much help copied it from a website found dunno if you can access that tec article but good luck.

thornhillr
Posts: 84
Joined: Sat Jun 12, 2010 5:35 pm

Re: RMMC Workstation Error - Response from server not valid

Post by thornhillr » Sat Apr 02, 2011 7:53 pm

Thank You for the reply - Much Appreciated.

Post Reply