WINInstall - RM Application Wizard Error

Discuss it here

Moderators: Community Moderators, Veterans - RM Community

Forum rules
RM Specific Disclaimer: Users should be advised that any software files, modifications, upgrades, plugins etc are property of the poster.
Xatrix Security do not accept ownership of these files nor do we accept liability for any copyright violations.
Xatrix Community Guidelines: Click Here
Post Reply
thornhillr
Posts: 84
Joined: Sat Jun 12, 2010 5:35 pm

WINInstall - RM Application Wizard Error

Post by thornhillr » Mon May 02, 2011 10:36 am

When i build a workstation into the Package Build folder, RM Application Wizard and Winstall LE are both recorded as INSTALLED in the RMMC. However, when i run RM Application Wizard, it says "Winstall is not installed on this workstation", but it is.

Does anyone have a solution or a different WINSTALL package from RMPackages i could try please?

Thank You

thornhillr
Posts: 84
Joined: Sat Jun 12, 2010 5:35 pm

Re: WINInstall - RM Application Wizard Error

Post by thornhillr » Fri May 20, 2011 9:46 pm

Still no luck - Build station onto network, says INSTALLED in workstation properties, but then run RM Application Wizard and says 'wininstall is not installed on this workstation'.

Any solutions or any WINSTALL LE installation files i could have to use please?

Thank You

kaujazz
Posts: 12
Joined: Wed Oct 06, 2010 7:34 pm

Re: WINInstall - RM Application Wizard Error

Post by kaujazz » Sat May 21, 2011 2:35 pm

RM Application Wizard 2.26 and WinInstall LE 2003 1.15

http://www.4shared.com/file/VgHn-LIw/RM ... ard_2.html

thornhillr
Posts: 84
Joined: Sat Jun 12, 2010 5:35 pm

Re: WINInstall - RM Application Wizard Error

Post by thornhillr » Sat May 28, 2011 10:28 am

Thank You so much for the reply and the link, has solved my problem.

Many Thanks.

Post Reply