Page 1 of 1

Windows vista startup problem

Posted: Fri Jan 08, 2010 10:48 am
by Finlay
I all,
I have a problem on my Windows Vista that began afetr the purchase of an external Hard Disk Freecom.
A few days afetr the purchase I disconnected it while it was writing and, since that moment, every time I connect and disconnect it, the PC go to freeze mode for 5 minutes.
The same thing happen even if the hard disk is disconnected: every time I start windows it go to freeze a little after the password, and every time I connect and disconnect a usb device.
I have looked for the solution everywhere, updated windows, unistalled and installed the hard disk from the device manager but I solved the problem only when I restored a recent backup.
Yesterday the Hard disk was writing a backup while Vista was installing the updates; at the end of the proceure windows restarted automatically and the problem began again!!!
The Pc go to freeze when it starts, every time I connect or disconnect the hard disk, an usb earphone that has always worked switch on but there is no audio and I don't know how many others usb devices will have problems.
Has anyone an idea to solve this problem before I throw out of the window Vista or the the hard disk?
Thank you


__________________
Never seen baby gifts like these! (geschenke zum 18 geburtstag on german or regalar objetos on espanol), cultura generale

Re: Windows vista startup problem

Posted: Wed Jan 13, 2010 12:38 am
by heebyjeebys
sounds like a corrupt hdd tbh

boot the computer into safe mode by pressing F8 at startup, just before the vista loading thing appears. then try and read the hard drive from there, copy your data across and format the drive.

Re: Windows vista startup problem

Posted: Wed Jan 13, 2010 12:57 am
by ICT Tech
heebyjeebys wrote:sounds like a corrupt hdd tbh

boot the computer into safe mode by pressing F8 at startup, just before the vista loading thing appears. then try and read the hard drive from there, copy your data across and format the drive.
I think that was a bot!! :P

Re: Windows vista startup problem

Posted: Thu Jan 14, 2010 6:59 pm
by cheesepuff
Ict Tech wrote:
heebyjeebys wrote:sounds like a corrupt hdd tbh

boot the computer into safe mode by pressing F8 at startup, just before the vista loading thing appears. then try and read the hard drive from there, copy your data across and format the drive.
I think that was a bot!! :P
Image

Re: Windows vista startup problem

Posted: Fri Jan 15, 2010 12:53 am
by ICT Tech
You are absolutely shocking child!! :lol: :P