Evading Tutor

Discuss it here

Moderators: Community Moderators, Veterans - RM Community

Forum rules
RM Specific Disclaimer: Users should be advised that any software files, modifications, upgrades, plugins etc are property of the poster.
Xatrix Security do not accept ownership of these files nor do we accept liability for any copyright violations.
Xatrix Community Guidelines: Click Here
Fergie1
Posts: 257
Joined: Sun Jul 15, 2007 2:22 pm
Location: UK

Evading Tutor

Post by Fergie1 »

Ok, my IT teacher is being a complete bellend as he is blocking the internet even while we work.
I found one way to get past tutor which was while he was loading it up I unplugged my network cable while he connected to the other computers and plugged it back in once he had connected to the others which worked.
I've tried the word document thing and net stop client32 doesn't work either. Nor does task manager.
Anyone got anything else i've missed that might work? the option of taking other his and screwing him is there but i'd rather not at the time. :P

coldfire54
Posts: 128
Joined: Wed Apr 30, 2008 5:50 pm

Re: Evading Tutor

Post by coldfire54 »

Would RMT not just refresh and connect to you aswell?

Fergie1
Posts: 257
Joined: Sun Jul 15, 2007 2:22 pm
Location: UK

Re: Evading Tutor

Post by Fergie1 »

coldfire54 wrote:Would RMT not just refresh and connect to you aswell?
Nope apparently not.

User avatar
RMSuck
Posts: 55
Joined: Sun Jun 01, 2008 7:51 pm

Re: Evading Tutor

Post by RMSuck »

if you can get access to RM tutor client then the password should be : tal15man to allow you to quit the program and even access the config menus

unless the admin has changed it try this it may help

Fergie1
Posts: 257
Joined: Sun Jul 15, 2007 2:22 pm
Location: UK

Re: Evading Tutor

Post by Fergie1 »

RMSuck wrote:if you can get access to RM tutor client then the password should be : tal15man to allow you to quit the program and even access the config menus

unless the admin has changed it try this it may help
Good idea, its not an RM network though (they use net support which is rm tutor but rebranded or the other way round) so theres a possibility its not even passworded. If it is I have a good idea what the password will be though.

Fergie1
Posts: 257
Joined: Sun Jul 15, 2007 2:22 pm
Location: UK

Re: Evading Tutor

Post by Fergie1 »

RMSuck wrote:if you can get access to RM tutor client then the password should be : tal15man to allow you to quit the program and even access the config menus

unless the admin has changed it try this it may help
I got into the configurator (as this is Tutor 3 I think but for Viglen Classlink) but I saw no option to close the program. I do have an domain admin account but im not sure in the middle of my GCSE's is the best time to use it.

beartom
Posts: 117
Joined: Wed Mar 07, 2007 8:02 pm

Re: Evading Tutor

Post by beartom »

Fergie1 wrote:I got into the configurator (as this is Tutor 3 I think but for Viglen Classlink) but I saw no option to close the program. I do have an domain admin account but im not sure in the middle of my GCSE's is the best time to use it.
If you’re in the middle of your GCSEs, then I would strongly suggest not doing anything malicious. It's definitely not worth jeopardising your future.

But that's just my opinion...

:D

PS. Good luck with your GCSEs!

:)

Fergie1
Posts: 257
Joined: Sun Jul 15, 2007 2:22 pm
Location: UK

Re: Evading Tutor

Post by Fergie1 »

o no no no, nothing malicious as i said, just something to get rid of his annoying internet block. :P

muto
Posts: 417
Joined: Sat Mar 29, 2008 12:46 pm

Re: Evading Tutor

Post by muto »

Get some free hosting, upload a php proxy to it, and flux the domain on it so they can't ban it. Easy.

Fergie1
Posts: 257
Joined: Sun Jul 15, 2007 2:22 pm
Location: UK

Re: Evading Tutor

Post by Fergie1 »

muto wrote:Get some free hosting, upload a php proxy to it, and flux the domain on it so they can't ban it. Easy.
I don't think you know how tutor works. It blocks any website from being accessed at all, even the active desktop.

Post Reply